Η βιομηχανία υγείας και ευεξίας είναι μια συνεχώς αναπτυσσόμενη θέση. Αυτή η τάση είναι εξέχουσα, ειδικά στον κλάδο του Πολυεπίπεδου Μάρκετινγκ, με τόσες πολλές εταιρείες να κάνουν άλματα. Προτού δεσμευτείτε να γίνετε μέλος μιας συγκεκριμένης εταιρείας δικτυακού μάρκετινγκ, είναι σημαντικό να κάνετε πρώτα την έρευνά σας. Αν κοιτάξετε στο διαδίκτυο, το πιθανότερο είναι ότι θα συναντήσετε Herbalife και αρκετές κριτικές της Herbalife. Όπως και άλλες εταιρείες του κλάδου, η Herbalife είναι γνωστή για τα προϊόντα απώλειας βάρους.

Herbalife Review – Τότε και τώρα

Η Herbalife ιδρύθηκε το 1980 από τον Mark Hughes που ονειρευόταν «ένα λαμπρό μέλλον που δεν συγκρίνεται». Είναι ασφαλές να πούμε ότι είναι μια καθιερωμένη εταιρεία. Τότε, ο Hughes οραματίστηκε μια εταιρεία που θα βοηθά τους ανθρώπους να επιτύχουν τη βέλτιστη διατροφή και ταυτόχρονα θα τους δίνουν απαράμιλλες επιχειρηματικές ευκαιρίες. Η εταιρεία συνεχίζει να αναπτύσσεται ακόμη και μετά το θάνατο του ιδρυτή το 2000. Μέχρι σήμερα, η Herbalife διανέμει τα προϊόντα της σε 75 χώρες, έχει περίπου 4.000 τακτικούς υπαλλήλους στα γραφεία της παγκοσμίως και ένα δίκτυο με πάνω από 2 εκατομμύρια ανεξάρτητους διανομείς. Μερικά από τα καλύτερα πράγματα για τη Herbalife είναι ότι είναι μια εισηγμένη εταιρεία που ανέφερε καθαρή πώληση 2,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων μόνο το 2010. Επιπλέον, είναι διαπιστευμένο από το Better Business Bureau ή BBB και είναι μέλος της Ένωσης Άμεσων Πωλήσεων. Η DSA είναι ο οργανισμός που διασφαλίζει ότι τα μέλη τους έχουν τις βέλτιστες επιχειρηματικές πρακτικές και τηρούν τον κώδικα δεοντολογίας τους.

Κριτική Herbalife – Τα Προϊόντα

Πιστή στη δέσμευσή τους για τη βέλτιστη υγεία, η Herbalife σταμάτησε να παράγει προϊόντα που περιέχουν εφέδρα το 2000. Ήταν όταν πολυάριθμες έρευνες επιβεβαίωσαν ότι η ουσία αυξάνει τους κινδύνους για ορισμένες καρδιακές παθήσεις. Το 2004, κυκλοφόρησαν ασφαλέστερα προϊόντα που δεν περιέχουν την επιβλαβή ουσία. Αν και η Herbalife είναι πιο δημοφιλής για τα προϊόντα διαχείρισης βάρους της, έχει επεκτείνει τις σειρές προϊόντων της και περιλαμβάνει πλέον στοχευμένη διατροφή, ενέργεια, αθλητισμό και φυσική κατάσταση καθώς και εξωτερική διατροφή.

Herbalife Review – The Breakaway Compensation Plan

Το σχέδιο αποζημίωσης της Herbalife είναι ένα αρκετά παραδοσιακό σχέδιο αποσχισμάτων. Αυτό το σχέδιο είναι πιο περίπλοκο σε σύγκριση με αυτό που χρησιμοποιείται από άλλες εταιρείες MLM, όπως τα προγράμματα unilevel. Είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε όταν ένας διανομέας πληροί ορισμένα κριτήρια, μπορεί να απομακρυνθεί από την αρχική γραμμή χορηγίας και να κερδίσει ένα ορισμένο ποσοστό από το σύνολο των πωλήσεων του οργανισμού διάσπασης. Οι διανομείς της Herbalife διαπιστώνουν ότι το σχέδιο αποζημίωσης επιτρέπει μεγαλύτερη ευελιξία και κίνητρα σε όλα τα επίπεδα μιας ομάδας. Ωστόσο, δεδομένου ότι το σχέδιο αποζημίωσης είναι διαφορετικό από αυτό με το οποίο είναι εξοικειωμένοι οι περισσότεροι δικτυακοί έμποροι, οι νέοι διανομείς μπορεί να θεωρήσουν ότι είναι δύσκολο να εγγραφούν νέα μέλη. Μπορεί επίσης να οδηγήσει σε πολλά χαμένα κέρδη όταν μερικοί άνθρωποι αποχωρούν από την ομάδα σας. Έτσι, αφού κάνω αυτήν την ανασκόπηση της Herbalife σχετικά με το πρόγραμμα αποζημίωσης, προσωπικά δεν θα συνιστούσα να εγγραφείτε σε μια εταιρεία χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα απόσχισης (αν και κάποια νεότερη έκδοση μπορεί να είναι καλή), αλλά είναι απλώς η ταπεινή μου γνώμη.

Going Beyond The Herbalife Reviews

Η ανάγνωση αυτής της κριτικής της Herbalife είναι ένα εξαιρετικό πρώτο βήμα για να βεβαιωθείτε ότι είναι μια καλή εταιρεία εάν έχετε προσκληθεί να συμμετάσχετε. Αλλά όπως κάθε άλλη ευκαιρία, θα χρειαστεί να εργαστείτε έξυπνα για να πετύχετε τους στόχους σας. Η ουσία είναι ότι, για να βγάλετε καλά τα προς το ζην και να αναπτύξετε έναν πολύ μεγάλο οργανισμό στη Herbalife ή σε οποιαδήποτε άλλη εταιρεία MLM, πρέπει να μάθετε πώς να χορηγείτε πολλά άτομα και να εκπαιδεύετε την ομάδα σας να κάνει το ίδιο χρησιμοποιώντας ένα σύστημα παραγωγής πελατών MLM και ένα ενσωματωμένο σύστημα σύστημα επικάλυψης και εκπαίδευσης.

Αυτό είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που συνιστώ στους ανθρώπους να κάνουν όταν αποφασίζουν ότι θέλουν να ξεκινήσουν το μάρκετινγκ μιας νέας ευκαιρίας δικτυακού μάρκετινγκ. Τους λέω να μην προωθούν τα προϊόντα ή την εταιρεία τους αμέσως, αλλά να δίνουν πολύ καλή αξία στους ανθρώπους, να τους εκπαιδεύουν πώς να χρησιμοποιούν ένα σύστημα και το Διαδίκτυο για την αποτελεσματική αγορά. Τους λέω ότι δεν μπορώ να υποσχεθώ μια ασημένια σφαίρα ή κάποια θαυματουργή λύση που θα τους κάνει πλούσιους αύριο, αλλά μπορώ να παρέχω στέρεες πληροφορίες και εξατομικευμένη υποστήριξη σε αυτόν που έχει κίνητρα και είναι έτοιμος να προχωρήσει!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *