Beskyt dine børn

Det er vigtigt at beskytte dine børn mod de potentielt farlige virkninger af grimme insektbid. Da børn, der leger udendørs, ofte bliver bidt eller stukket af insekter, er det vigtigt for dem at blive beskyttet, når børn er udenfor, og uanset hvad de laver.

Fakta om insektbid

Når et insekt bider symptomper, sprøjter det gift eller andre stoffer og bakterier ind i dit barns hud. Bid fra bier, gule jakker, hvepse, gedehamse, ildmyrer og nogle edderkopper er normalt de mest problematiske. Bid fra myg, lopper, flåter, bidende fluer og edderkopper kan også give reaktioner. Mens kun en lille procentdel af børn udvikler alvorlige reaktioner på insektgift, kan det helt sikkert forårsage en allergisk reaktion afhængigt af hvor følsom dit barns hud er.

o Nogle tegn, man skal være opmærksom på, er: feber, nældefeber, hududslæt, smertefulde led og hævede kirtler. Ring til din læge inden for 24 timer, hvis du føler, at dit barn skal ses.

o Nogle symptomer på en allergisk reaktion kan være meget alvorlige. Anafylaksi er en reaktion, der fører til åndenød eller hvæsende vejrtrækning, opstramning af halsen, chok og bevidsthedstab. Hvis dette er tilfældet, skal du straks ringe til 911. Dit barn kan have brug for en ambulance for symptomer på anafylaksi fra bi, gul jakke, hvepse eller ildmyresting.

Det meste af tiden forårsager irriterende insektbid eller stik kun mild hævelse og en irriterende oplevelse af kløe eller en stikkende fornemmelse. Pas på sår fra børn, der kradser, da deres bid kan blive inficeret og efterlade ar.

Forebyggelse er dit bedste bud

Lær dine børn at spille sikkert. Det er vigtigt at forhindre insektbid, da insekter kan overføre sygdomme. Du kan skabe opmærksomhed om din families hudpleje ved at være et eksempel. Børn reagerer bedre, når de ser dig beskytte din hud. Begynd med at følge disse anbefalinger:

Nyttige tips

o Hvis dit barn har haft en alvorlig reaktion på insektbid eller stik, så spørg din læge om et nødhjælpssæt.

o Prøv ikke at provokere insekter. Undgå hurtige, rykkende bevægelser omkring insektbistader og -reder.

o Spil i sikre områder. Lad ikke dit barn lege i højt græs eller ukrudt. Begræns den tid, dit barn tilbringer i skovområder.

o Undgå at bruge parfume.

o Undgå at bære tøj med blomstermønstre. Bær i stedet lyse, solide farver.

o Beskyt dit barn godt ved at have det iført beskyttelsestøj for at dække deres hud ordentligt, når det er ude i skoven. Bær langærmede skjorter og læg bukser i sokkerne for at beskytte deres ankler. Dette hjælper med at undgå flåter og risikoen for at få borreliose.

o Sørg for, at de har sko på, mens de går eller løber i græsklædte områder for at undgå stik i fødderne.

o Dæk dit barns hoved og hals med en fuldskygget hat for at beskytte barnet mod at få bid.

o Lad dem bruge handsker, når de hjælper dig i haven for at undgå bid og stik.

o Tjek jævnligt deres tøj for fejl.

Flere tips:

o Hold dig væk fra skyggefulde områder i nærheden af buske og buske. Brug beskyttelsesnet, når du sover eller spiser udendørs. Flyvende skadedyr som myg og myg kommer ud for at feste efter solen går ned.

o Spis udendørs med forsigtighed, især eller i områder i nærheden af skraldespande. Undgå sødede fødevarer og drikkevarer.

o Giv dine hunde og katte loppe- og flåtbehandlinger

o Hav korrekt monterede skærme på dit hjems vinduer.

o Fjern stående vand fra din have. Myg yngler almindeligvis i stående vand.

Brug et helt naturligt insektmiddel

Selvom det måske ikke er muligt at forhindre alle insektbid, kan det reducere antallet af insektbid, dit barn får, hvis du overholder disse anbefalinger. Den første forsvarslinje mod irriterende insektbid er at bruge et passende insektmiddel.

*****PRISVINDENDE Baby Cakes No-Fly Zone ALL NATURAL insektmiddel er til både baby-, børn- og voksenpleje. No-Fly Zone babyhudpleje insektafviser har en urteopskrift, naturlig hudpleje, der blander æteriske olier og ekstrakter for at arbejde hårdt, men naturligt for at holde myg, lopper og insekter væk fra dit barns hud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *