U overweegt dus om voor uw kind een elektrische step te kopen. Een elektrische scooter voor kinderen is een geweldig cadeau-idee. U moet echter weten dat deze scooters niet bedoeld zijn voor kinderen onder de vijf jaar. Dit komt omdat de kinderen nog geen gevoel van stabiliteit hebben geïntegreerd in hun controlecentrum voor hersenstabiliteit. Kinderen beginnen dit stabiliteitscentrum te ontwikkelen na de leeftijd van vier jaar, wanneer ze meestal beginnen te fietsen zonder extra wielen erop.

De meeste fietsen kunnen tegenwoordig veel hogere snelheden halen dan de elektrische scooters, dus het is veilig om te zeggen dat scooter kopen op een bepaalde manier veiliger kan zijn dan gewone fietsen. Er is een blokkeermechanisme dat ervoor zorgt dat de elektrische scooter niet over een bepaalde snelheidslimiet gaat. Ze zijn meestal beperkt tot niet meer dan 15 mph. En als ik 24 km/u zeg, bedoel ik de modellen voor de oudere kinderen. De kleinste modellen halen geen snelheden van meer dan 10 mph. Hoewel deze snelheden relatief klein zijn, zijn er altijd veiligheidskwesties. Elk kind, ongeacht de leeftijd, lengte of gewicht, moet beschermende uitrusting dragen. Deze uitrusting moet bestaan uit een helm, kniebeschermers en elleboogbeschermers. Zorg ervoor dat deze apparatuur gecertificeerd en goed gemaakt is, zodat het kind volkomen veilig is.

Dus je hebt je kind beschermende uitrusting die hij of zij nodig had en nu is het tijd om te rijden. U moet weten dat de motoren van de meeste elektrische scooters pas starten als de scooters 3 mijl per uur rijden. U dient uw kind hierover te informeren voordat hij of zij de scootmobiel voor het eerst gebruikt, zodat er vanaf het begin geen tranen ontstaan. Het kind gebruikt één been om de scooter ongeveer 2 tot 3 keer te duwen en gewoon aan de gasschakelaar te trekken. Hij of zij geniet dan van een rustige, stabiele en leuke rit.

Er zijn een aantal dingen waar je op moet letten bij het kopen van een e-scooter. Zorg er allereerst voor dat u bij een echte dealer koopt, want er zijn bepaalde garantiekwesties die meestal worden gebruikt bij deze in China gemaakte producten. Ja, bijna alle, zo niet alle elektrische scooters worden in China gemaakt. Aangezien China de meeste fietsen ter wereld heeft, zou het gepast zijn dat ze de meeste fietsen en scooters ter wereld hebben gebouwd. Deze garanties zijn meestal maar voor één jaar, maar als u er een kunt krijgen met twee jaar garantie, is dat het beste. Er zijn veel dingen die kapot kunnen gaan aan een klein stukje techniek zoals deze scooter. Het stuur kan gaan slingeren en uiteindelijk breken als je het niet goed bevestigt. Hetzelfde geldt voor de stoel. Het moet allemaal goed worden opgelost.

Ik hoop dat u deze instructies volgt, zodat de speeltijd van de kinderen veilig zal zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *